Oznámení o zářijové stáži ve Středním báňském institutu

S potěšením oznamujeme, že ve dnech 23.–25. září 2024 se uskuteční druhá a zároveň poslední stáž pořádaná v sídle Głównego Instytut Górnictwa – Państwowego Instytutu Badawczego v Katovicích. Tato událost uzavře náš cyklus stáží v GIG, než se přesuneme do sídel dalších partnerů projektu.

Během zářijové stáže budou mít účastníci příležitost proniknout do pokročilých technologií používaných při školeních a seznámit se s nejnovějšími úspěchy v oblasti virtuální reality a 3D modelování. Jako obvykle naši odborníci z GIG připravili řadu zajímavých workshopů a prezentací, které umožní praktické seznámení s nástroji a technologiemi.

Ale to není všechno. V rámci stáže je také plánováno speciální překvapení, jehož podrobnosti zatím zůstanou tajemstvím. Jsme si však jisti, že tento zážitek poskytne účastníkům nezapomenutelné dojmy a umožní jim nahlédnout na otázky spojené s technologií zcela novým úhlem pohledu. Možná se dokonce společně přesuneme do prostoru, který byl dosud dostupný pouze odvážným průzkumníkům a vizionářům?

Samozřejmě, během stáže proběhne druhá část soutěže! Účastníci budou soutěžit o další body do pohárového žebříčku a o to, kdo bude držitelem předávacího poháru pro příští stáž!

Nemůžeme se dočkat, až se opět setkáme v GIG a společně objevíme tajemství moderní vědy a technologie!

Skip to content